Tussen de bruggen 2020

administratorrob 14-03-2019 261 0 0

Na het succes in van deze presentatie in 2016 gaat het maar moeizaam om beeld materiaal te krijgen voor een vervolg, vandaar deze oproep.

Op aankomende meeting in januari 2020 zouden we toch graag weer een vervolg aan dit verhaal geven, maar daar hebben we jullie inzet voor nodig. Omdat we de foto’s vaak te laat en niet in de juiste bestands-grote krijgen zijn we er dit jaar op tijd bij.

Wat voor soort foto’s zoeken wij?

We zijn op zoek naar foto’s van vissen uit omgeving Nijmegen, mooie sfeerplaatjes uit onze regio en bijzondere vangsten uit het buitenland van vissers uit de regio. Onze regio is een rekbaar begrip, ondanks dat er rivaliteit op bepaalde vlakken bestaat tussen Arnhem en Nijmegen zijn wij van mening in zake verbroedering dat dit ook tot de regio behoort, ook gezien dat we uitzet-projecten vaak gezamenlijk en overleg uitvoeren.

Bestand formaat

Omdat er veel tijd gaat zitten in het maken van een presentatie gaan we natuurlijk voor maximale kwaliteit. Dat begint met je basis materiaal, foto’s uit whatsApp zijn niet geschikt voor een presentatie vanwege hun matige kwaliteit op groot beeld. Zijn mijn foto’s gemaakt met mijn mobiel dan ongeschikt? Nee zeker niet, maar je moet de origineel met de camera van de telefoon gemaakte foto mailen! WhatsApp en andere social media verkleinen eerst de foto’s om zo aan data besparing te doen, op je telefoon zien ze er dan nog prima uit.

De presentatie wordt gemaakt in HD kwaliteit 16:9 1920 x1080 50fps. Dus het minimale formaat van je te uploaden foto’s 1920 pixels bij 1080 pixels zijn, groter is geen probleem dit kunnen we bijsnijden, kleiner is helaas niet geschikt.

Aanleveren

Je kunt de foto’s vanaf je mobiel of PC/laptop/Ipad uploaden door op onderstaande link te klikken. Vul bij opmerkingen in of de vis in de regio of buiten de regio is gevangen. Voor meerdere foto’s tegelijk of hele grote bestanden gebruik “Wetransfer” met E-mail adres rob-lenie@planet.nl

Wij danken jullie allemaal voor de medewerking en we gaan er iets moois van maken!


Het SKP-Team

Link voor Upload

Klik hier om naar Trailer van 2015 te gaan op YouTube

Write a Comment