Jeugd

Wij van SKP-Nijmegen zien niet alleen het belang in van een goed karper-bestand in onze omgeving, maar ook de jeugd welke plezier gaat beleven in de toekomst aan deze populatie willen wij graag onze mooie hobby laten zien. Ondanks allerlei reclame campagnes om de jeugd meer buiten activiteiten laten doen, loopt ook het aantal jeugdige vissertjes terug. Jammer vinden wij want vissen is meer dan alleen een vis proberen te vangen, buiten zijn, genieten van de natuur om je heen en zeker bij het karper-vissen het outdoor (nacht) leven, zijn allemaal zaken welke onze hobby zou fantastisch maken.

Daarom organiseren en ondersteunen wij vis-evenementen in onze regio voor de jeugd. Mocht u hierover vragen hebben of onze inzet wensen, neem dan contact met ons op.Verslag Karperwedstrijd Jeugd/Ouder 2018

Verslag Karperwedstrijd Jeugd/Ouder 2018

Van vrijdag op zaterdag 17-18 augustus werd voor de tweede maal de jeugd / ouder karperwedstrijd gehouden, wederom in het water aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen. De organisatie werd verzorgd door Federatie Midden Nederland in samenwerking met SKP Nijmegen. De inschrijving was gratis en er waren veel mooie prijzen beschikbaar gesteld door gulle sponsoren. Daarnaast was er nog een loterij waarbij veel mooie prijzen te winnen waren. ’s Avonds werd er gezorgd voor friet en snacks en ’s ochtends voor een ontbijtje met een eitje erbij, ook dit was allemaal gratis. 

Lees meer


Verslag jeugd karperwedstrijd en open jeugdvisdag 25 en 26 augustus 2017

Verslag jeugd karperwedstrijd en open jeugdvisdag 25 en 26 augustus 2017

Van vrijdag 25 op zaterdag 26 werd door SKP Nijmegen en Hengelsport Federatie Midden Nederland een viswedstrijd voor jeugdige karpervissers georganiseerd. Het bijzondere was dat het een nachtviswedstrijd was en dat er in koppels gevist werd. Vooraf was de bedoeling dat de koppels zouden bestaan uit jeugdige karpervissers van 13 tot 18 jaar maar omdat er hiervoor te weinig aanmeldingen waren werd besloten om ook koppels toe te laten die bestonden uit 1 jeugdige en 1 volwassen begeleider. Uiteindelijk werd er gevist door 8 koppels. 

Lees meer

Verslag jeugd-visavond 15 augustus 2017

Verslag jeugd-visavond 15 augustus 2017

Vanavond hebben we geassisteerd bij een visavond voor de jeugd uit Hatert-Nijmegen. Het was een zeer gezellige avond en de kids waren dol enthousiast. Er zijn een paar visjes gevangen!!!

Lees meer

Workshop Notre Dame 9 Juli 2017

Workshop Notre Dame 9 Juli 2017

Afgelopen vrijdag samen met de federatie sportvisserij midden Nederland, voor leerlingen van de Notre dame des Anges uit Ubbergen een workshop vissen begeleid. Het was een zeer geslaagde ochtend!!!

Lees meer

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4