Maas Challenge 2019 14-15-16 Juni

Parcours

Het parcours is dus op dezelfde locatie als altijd: de Maas nabij Linden, maar om toch de kansen op vis te vergroten zal het traject verlengd worden richting de brug A73 en over de sloot richting Grave. Het aantal koppels blijft nagenoeg hetzelfde dus de afstand tussen de stekken zal groter worden, als dit mogelijk is. 

Vrijdag avond vette hap

Omdat het parcours wat uitgestrekter is dan andere jaren zullen we voor de ver afgelegen stekken je de keuze laten om je verantwoorde maaltijd zelf aan de kar te komen nuttigen of gebruik te maken van onze bezorgservice. We zullen je hier tijdens de loting uiteraard uitgebreid over informeren.

Zaterday  afternoon BBQ

Ondanks dat de BBQ afgelopen jaar niet helemaal optimaal functioneerde, kunnen we melden dat velen er wel van hebben genoten. Dit jaar zullen we er zeker voor zorgen dat het vuur beter brandt en de biertjes lekker koud zijn. Het vlees zal voor ieder koppel apart zijn verpakt en het is je eigen keus om het gezellig gezamenlijk op de centrale controlepost te braaien of het te laten bezorgen op je stek zodat je zelf aan de slag kan.

Voeren

Op veler verzoek is er donderdag avond na de loting weer de mogelijkheid om te gaan voorvoeren. De maximaal toegestane voerhoeveelheid is 5Kg per stek. Dit omdat we van mening zijn dat veel voeren tijdens de wedstrijd situatie nadelig van invloed kan zijn op de aanbeten. Uit het verleden is ook gebleken dat er vorig jaar zonder voorvoeren eigenlijk net zo veel aanbeten zijn geweest als de andere jaren met voorvoeren. Toegang tot de stekken en tijden van het voorvoeren zullen tijdens de loting worden verteld.

Prijzen

De prijzenpot is zoals elk jaar weer goed gevuld en heeft nu ruim een totaalwaarde van € 1750,- en is nog groeiende, maar het motto blijft meedoen is belangrijker….. Ook zijn er natuurlijk weer prijzen voor de zwaarste karper (als er een gevangen wordt :-), we hebben weer de langste witvis competitie en natuurlijk een prijs voor de zwaarste/langste meerval.

Kosten

De kosten dit jaar voor deelname bedragen € 100,- per koppel of 90,-  als je lid bent van onze vereniging , dit is inclusief snacken op vrijdag en het vlees voor de BBQ op zaterdag. Om het traject te kunnen overzien blijven we bij een maximum van 22 koppels voor deelname.

Het bedrag kan overgemaakt worden naar:

IBAN: NL29 SNSB 0706 0822 30 of je kan betalen via Ideal; (klik hier) volg de stappen nadat u op “bestellen” heeft geklikt.

Agenda

Donderdag 13 juni 19.00 Loting en korte lezing Maasvissen Café kanaalzicht Heumen.

Vrijdag 14 juni traject open van 10.00 vissen vanaf 15.00.  Frietkar open vanaf 17.00 tot…...

Zaterdag 15 juni BBQ vanaf 15.00

Zondag 16 juni 11.00 einde wedstrijd 12.30 prijsuitreiking Café Kanaalzicht

  • Maas Challenge 2019  14-15-16 Juni