De ledenadministratie vervult een belangrijke en zeer arbeidsintensieve rol in het verenigingsleven. Het versturen van de acceptgiro’s en herinneringen, het maken van incassobestanden en het registreren van de betalingen kostte onze vereniging veel tijd, geld en energie.

Het bestuur heeft daarom besloten om gebruik te maken van de service ledenadministratie van Sportvisserij Nederland. Wat houdt dit precies in voor u?
Sportvisserij Nederland zal begin november de contributie incasseren namens Skp-Nijmegen, de leden zonder automatische incasso ontvangen half november een factuur met acceptgiro en machtigingsformulier.
Na betaling stuurt Sportvisserij Nederland de VISpas rechtstreeks naar u toe. Bovendien is er voor onze vereniging nu altijd continuïteit wat betreft de ledenadministratie. 

  • Dit houdt echter in dat de leden, die veranderingen willen doorgeven, dit nu rechtstreeks moeten doen bij Sportvisserij Nederland per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 0900-2025358 (€1,00 per gesprek).
  • Sportvisserij Nederland is tijdens werkdagen tussen 09:00 – 16:00 te bereiken en kunnen eventuele problemen meteen oplossen.
  • Let op, voor de betaling geldt dus een andere IBAN, namelijk NL04INGB0650393872 ten name van Sportvisserij Nederland.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Skp-Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.