Wilt u eens een jeugd karper wedstrijd bezoeken, dan bent u op vrijdag 27- en zaterdag 28 augustus a.s. van harte welkom aan de vijvers van de Winckelsteegseweg in Nijmegen. Hengelsportfederatie Midden Nederland organiseert samen met het SKP Nijmegen een ouder/jeugd nachtwedstrijd karper vissen, deze wedstrijd staat geheel in het teken van het loodvrij vissen, dus de toekomstige verplichting hiertoe  werken wij als SKP Nijmegen al op vooruit door alle deelnemers te voorzien van loodvervangers. Er zal gevist worden van vrijdag 27 augustus 16.00 uur tot zaterdag 28 augustus 11.00 uur, 12 kinderen zullen onder begeleiding van hun ouders vissen voor de eer, geholpen door het team van SKP Nijmegen en mensen van de Federatie Midden Nederland. (Vismeesters en Viscoaches zijn hier ook aanwezig) Hoewel het water niet echt groot is, hebben we dit water uitgekozen vanwege het fraaie karper bestand. De twaalf stekken zijn voldoende groot om met twee hengels per stek te bevissen. Wij willen benadrukken dat de gezelligheid belangrijker is dan het wedstrijdelement, maar toch zijn er prachtige prijzen te winnen voor de koppels die de meeste kilo’s karper vangen, daarnaast is er nog een mooie prijs voor het koppel die de zwaarste karper vangt.

  • 1e prijs Complete karperset
  • 2e prijs Karperhengel schepnet en onthaakmat,
  • 3e prijs Karperhengel,
  • Individuele prijs voor de zwaarste karper.

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt bovendien bij aanvang een goodiebag die gevuld is met mooie karpergadgets. Daarnaast zorgen wij voor het avondeten en het ontbijt.
Daarnaast verzorgen wij een loterij met meer dan 60 prijzen, waarvan de opbrengst ten goede komt van SKP Nijmegen die hiermee de karperbelangen behartigt. Kosten: 1 euro per lot.
Mocht u nog vragen hebben kan u deze altijd stellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen naar 06-13853588.