Beste leden,

Ook in 2024 organiseren we in samenwerking met Federatie Midden Nederland de Jeugd/ouder-wedstrijd. Deze vindt plaats op vrijdag en zaterdag 16 en 17 augustus (zie ook voorgaande jaren op onze website SKP Nijmegen).

We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar voor deelname, geheel kosteloos inclusief diner, ontbijt en deelname.

De leeftijd voor deelname is vastgesteld op 7 tot en met 15 jaar, uiteraard met een oudere medevisser. Er wordt per stekplaats gevist met maximaal 2 personen en 2 hengels.

Dankzij HSV Deest is het wedstrijdwater wederom een van de verenigingswateren geworden. De wedstrijd zal, met toestemming van het bestuur van HSV Deest, worden gehouden in de Polakker te Deest.

We gaan ervan uit dat we weer een prachtige wedstrijd zullen hebben, samen met jullie en jullie (klein)kinderen of andere jeugdige beschermelingen die je als ouder onder je hoede wilt nemen.

We hebben een beperkt aantal stekken tot onze beschikking om er vistechnisch een leuke (plezier is zeker ook een belangrijke factor) wedstrijd van te maken.

Bevestiging en deelnamegarantie geschieden, gezien de limitering van het aantal stekken, op volgorde van aanmelding. Uiteraard zullen we ons best doen om alle aanmelders te laten deelnemen. Plezier staat voorop.

De Polakker is qua overzicht, toegankelijkheid en veiligheid een zeer veilig water met een meer dan interessante karperpopulatie. Dit jaar is er zelfs extra werk gestoken in de verbetering van een aantal stekken. We zullen de deelnemers dan ook een extra verzoek sturen met betrekking tot carp care-materialen, zoals bijvoorbeeld een cradle. Hier komen we later bij de definitieve deelnemers nog op terug.

Het prijzenpakket en andere verrassingen zijn natuurlijk ook weer als vanouds geregeld.

Graag je bevestiging via een reply op deze e-mail.

Mochten jullie nog vragen hebben, dan kun je die stellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tussen willem en peters een underscore) of gewoon even bellen naar 0610752152.

Namens SKP Nijmegen,

Met vriendelijke groet,

Willem Peters